Skip to main content

Dra nytta av våra kompetenser i varje skede av ditt företags utveckling!

Graffstudio skissar, kodar, tänker, designar och utvecklar. Allt för att hjälpa ditt företag att kommunicera mer slagkraftigt och etablera en effektiv närvaro online som genererar resultat.

Vår kompetens

Visuell identifiering.

Ditt företag förtjänar en grafisk identitet som kommunicerar rakt och sanningsenligt. Vi hjälper dig att hitta rätt färger, typsnitt, logotyp och personlighet så att du blir ihågkommen och ger rätt intryck till dina potentiella kunder och samarbetspartners.

01

Vi bygger skräddarsydda webbplatser .

Det finns många olika syften med att ha en webbplats. Vissa företag behöver bara en enklare hemsida för att visa upp sina tjänster och kontaktuppgifter. Andra företag behöver mer avancerade lösningar med integrationer till externa system och andra speciella önskemål. Oavsett om din budget är stor eller liten skapar vi modern webbdesign som kommunicerar effektivt och tydligt till just din målgrupp.

02

SEO sökmotoroptimering.

Vill du att ditt företag skall synas i det ögonblick en potentiell kund söker efter dina tjänster eller produkter? Vi tar dig till toppen av Googles sökresultat så att du kan slappna av och uppleva en stabil ström av besökare till din hemsida och ökade intäkter.

03

Kampanie reklamowe w Mediach Społecznościowych.

Realizujemy kampanie reklamowe w największych portalach społecznościowych. Podstawą naszej pracy jest zrozumienie potrzeb danej marki, a następnie wypracowanie szczegółowego planu kampanii, który kompleksowo zrealizuje Twoje cele. Dzięki m.in. Facebook Ads dokładnie stargetujemy odbiorców reklamy, tak by konkretny przekaz reklamowy trafił do odbiorców zainteresowanych produktami firmy.

04

E-postmarknadsföring.

Att satsa på marknadsföring via mejl är ett mycket effektivt sätt att behålla och stärka relationen med dina kunder. Den primära poängen med marknadsföring via e-post är att skapa förtroende, lojalitet och bygga varumärke. E-postmarknadsföring består oftast av ett e postutskick med nyheter, kampanjer eller information om ditt företag. Dessa utskick ska alltså förmedla någon form av värde för kunden. Vi erbjuder verktyg och funktioner för att skapa upp segmenterad, professionell och träffsäker e-postmarknadsföring.

05

Grafisk design.

Grafisk design från Graffstudio levereras i alla möjliga format: För webben, reklam och rekvisita eller för tryck på valfri storlek. Våra designer kan fås i såväl jpeg som vektorgrafik vilket kan förstoras utan förlust av pixlar. Utöver en unik design får ni alltså kvalitet som varar! Vi erbjuder ett komplett utbud av tryckeritjänster, inklusive design, produktion och leverans av reklammaterial.

06

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa

Få ditt företag att växa