DITT PERSONLIGA VARUMÄRKE ÄR ETT LÖFTE TILL DINA KUNDER

Ett löfte om kvalitet, konsekvens, kompetens och pålitlighet...
Vi hjälper dig att uppfylla detta löfte!

Vi hjälper dig att uppfylla detta löfte! Vi kopplar samman varumärken med deras mottagare. Vi inför innovationer för att skapa unika lösningar samt annonsvisningsteknik. Vi är specialister på att skapa iögonfallande, engagerande varumärke.

01

Visuell identifiering

Vi designar modern visuell identifiering som skiljer ett företag eller produkt från konkurrerande varumärken. Vi skapar företagets visuella identitet med hjälp av alla tillgängliga verktyg på marknaden.

02

Kampanjer i medier

Reklam är inte bara skyltar eller inklistrade busshållplatser, det är tilloch med sociala medier. Det är värt att dra nytta av detta nya kommunikationsutrymme och använda det för integrerade marknadsföringsaktiviteter.

03

Webbplatser & e-commerce

Vi designar och marknadsför webbplatser som gör det möjligt för dig att presentera produkter eller tjänster till fler människor till en låg kostnad. Webbplatser som skapats av oss anses vara den bästa av de bästa!

04

Tryckning

Vi erbjuder ett komplett utbud av tryckeritjänster, inklusive design, produktion och leverans av reklammaterial. Vi erbjuder tjänster av hög kvalitet, samt individuell rådgivning i varje skede.

05

SEO

Vi optimerar din tjänst och väljer sökord noggrant för att säkerställa bästa möjliga resultat och en hög ranking av tjänsten. Vi garanterar effektiva resultat av positionering utan risk.

06

Produktförpackning

Hos oss kan du designa snygga förpackningar i alla dess former.. Din förpackning måste vara original, men samtidigt bör den inspirera förtroendet. I själva verket är det bara det som kan berätta för kunden något om din produkt.

Vad vinner du genom att samarbeta med oss?

Kampanjer

 • Ett antal åtgärder inom marknadsföring via sökmotorer (SEM)

 • Grafiska "pärlor" som en del av reklambanners

 • Effektiv analys av kampanjresultat och snabb reaktion

 • Möjlighet att kombinera olika metoder för marknadsföring online

 • Mätbara effekter

Marknadsföring

 • Byggandet av förhållande med kunder

 • Ökningen försäljningen på webbsidan

 • Ökad varumärkesigenkänningen online

 • Hjälp med SEO-kampanjer och betalda reklamkampanjer

Content Marketing

 • Strategi för kampanjgenomförande

 • Förberedelse av innehåll

 • Stöd från specialister

 • Skötsel av profiler i sociala medier

Social Media


Varför hjälper sociala medier i affärer?

För några år sedan fanns de inte, idag kan vi inte leva utan dem. Vi besöker sociala nätverk som är beroende av, flera, ett dussin eller till och med flera dussin gånger om dagen, vi tittar ständigt på något, läser något och kommenterar det. Enbart Facebook kan skryta med över två miljarder användare i världen. Kan man som företagare gå förbi ett så gigantiskt antal potentiella kunder helt likgiltigt?

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, eller SEO (Search Engine Optimization), är en digital marknadsföringsteknik som låter dig göra affärer med existerande behov istället för att försöka skapa behov. Detta är basen i de digitala strategier vi som B2B SEO-byrå i Stockholm erbjuder våra kunder.

SEO

SEO handlar i grunden om en hemsidas position bland Googles sökresultat vars mål är att i slutändan generera affärer genom företagets digitala kanaler. För att driva fler relevanta besökare till hemsida, visa relevant information och optimera upplevelsen på hemsidan gäller det att utföra rätt SEO aktiviteter.

On-page

On-page-optimering behandlar struktureringen av hemsidans innehåll, bland annat genom att sätta rätt titeltaggar eller bildtexter. Det även vara saker som exempelvis placering av sökord, nyckelordsdensitet, HTML-struktur och meta-taggar som spelar roll.

Off-page

I korthet består off-page-faktorer av element utanför den egna hemsidan. Om många externa hemsidor har högkvalitativt innehåll med länkar till din hemsida ses du som auktoritär och pålitlig, då ägare av andra hemsidor valt att associeras med din.

Content

Innehållet har länge varit det bästa sättet att förstärka sin närvaro online. Relevant innehåll gör att användare hittar till din hemsida, och skapar värde för besökarna genom att informera om din produkt eller tjänst. En effektiv content-strategi är ett av de kraftfullaste sätten att förbättra sökmotoroptimeringen av hemsidan. Samtidigt tar det ibland några månader innan detta ger resultat. SEO är generellt en långsamtgående, men också långsiktigt gynnsam process, och en content-strategi brukar ta 12–18 månader innan insatserna börjar prestera till sin maximala potential.

Har du ett projekt
för oss?

Webbplatser

Alternativ här, alternativ där ... eller kanske det är bättre att anförtro oss uppdraget från början? Utseendet och funktionaliteten på en webbplats är avgörande för ditt företags framgång. Webbplatser är estetiska, transparenta och en snabbladdad webbplats är nyckeln till framgång och en betydande fördel gentemot konkurrenterna. Av denna anledning är det värt att lägga lite tid på att förbereda inte bara företagets visuella identifiering, texter och grafik, utan också uppmärksamhet ska ägnas åt strikt tekniska frågor.

Graffstudio är ett team av proffs som kan sin bransch som ingen annan. Vi vet hur du förbereder din webbplats så att den väcker kunders beundran, avundsjuka hos konkurrenterna och att du inte har några problem med att redigera data.